נרדמות הרגלים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

15/12/2005 | 11:03 | מאת: חיים

אני בן 62 סובל מעיית הרדמות הרגליים וכן גם מרגיש עקצוצים באצבעות של כפות הידיים. לאחרונה בזמן ישיבה נרדמה לי הרגל ובאותו רגע שהרגשתי זאת חשתי לא טוב וכתוצאה מכך אבדתי את הכרתי למשך כמה דקות המלוות בפירקוסים ואי יכולת לנשום לאחר שהתעוררתי וזאת לפי התיאור של אשתי שהייתה לידי. אשתי הזמינה אמבולנס והם לקחו אותי למיון באמבולנס של טיפול נמרץ וכו'..... השאלה שלי האם זה קשור לבעיית זרימת הדם. נ.ב. אני מקבל ב-4 ימים אחרונים זריקות של B12 כל יום זריקה האם האיבוד הקרה קשור לזריקות או להרדמות הרגל אודה על תשובה מהירה נ.ב. המייל של בתי היות ולי אין מחשב בבית תודה

ממליץ על בדיקת נוירולוג כיון שתיאורך מחשיד לאירוע נוירולוגי.

מנהל פורום ורידים וכלי דם