אספירין+פאמו = סתירה או לא?

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

28/09/2005 | 00:49 | מאת: אנפה

שלום, יש לי "סתימה" בוריד שטחי ברגל ימין. המקום אדום, קשה וכואב כשנוגעים בו. תחילה קיבלתי אנטיביוטיקה מרופא המשפחה (ספורל ואח"כ אריתרו) – אך ללא הועיל. רופא המשפחה הפנה אותי לכירורג ולהלן הטיפול שהומלץ לפני: אספירין 325 מיליגרם - שבוע ראשון פעמיים ביום. בשבוע השני – פעם אחת ביום. פאמו 40 - כדור אחד כחצי שעה לפני נטילת האספירין. אלא שבעלון של הפאמו 40 מצאתי כתוב: "בתקופת הטיפול רצוי להימנע מאכילת פירות הדר, מלקיחת תרופות המכילות אספירין, ממשקאות תוססים על מנת למנוע גירוי של מערכת העיכול". לא הבנתי: האם מותר לקחת את הפאמו עם האספירין או לא? תודה על תשובתכם. בברכה, אנפה

תפקיד הפאמו למנוע את השפעת האספירין על דופן הקיבה. אין מניעה לקחתם יחד.

מנהל פורום ורידים וכלי דם