תפר ניתוח שאינו מתרפא

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

15/09/2005 | 15:17 | מאת: לי

לפני כחודשיים, עבר בעלי ניתוח הסרת שומה מהשוק ברגלו. למרבה המזל, תוצאות הביופיסיה היו תקינות. כשהוסרו התפרים, מקום הניתוח לא נרפא ומאחר והמקום סמוך לכלי דם, ארעו מספר מקרי התפרצות דם מסיבים, מן הפצע. עד כדי צורך לפינוי לבית החולים. המקום נתפר שנית לתקופה ממושכת וכשהוסרו התפרים, הסתבר שעדיין לא התאחה המקום. הוא מטופל במרפאת בית החולים, אך יש לי תחושה שהעניין אינו מטופל כראוי. אציין שהוא חולה בטרומבוציטוזיס ומקבל תרופה בשם הידריאה. האם זו בעיה הקשורה לכלי דם, או שמא לפלסטיקה? וכיצד יש לטפל בבעיה. אודה מאד לתשובתך.

ממליץ שיעבור בדיקת רופא כלי דם בשאלה של בעית ורידים. במקביל, ממליץ בדיקת הרופא שעשה הביופסיה כדי לברר מדוע לא מתאחה הפצע.

מנהל פורום ורידים וכלי דם