אי ספיקה בוורידים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

17/12/2006 | 10:19 | מאת: אסתר כ.

אני בסידרת בדיקות כעת היות ויש לי אי ספיקה בוורדים השטחיים .שאלתי היא האים אימון באופני כושר בבית יזיק או יועיל כי לצאת להליכה בערבים אני לא יכולה כי אני סובלת משחיקה בסחוס ואני תוהה מה יועיל לי ואם כן אז כמה זמן אפשר להתאמן על האופני כושר דרך אגב מישקלי הוא 87 תודה מראש אסתר

אין בעיה להתאמן על אופני כושר. ניתן לפתור את הבעיה שלך ביעילות רבה ובנוחות בלי צורך במנוחה כלל, תוכלי לקרוא על כך ב www.dr-galili.co.il

מנהל פורום ורידים וכלי דם