נפיחות בשוק

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

12/12/2006 | 10:13 | מאת: נירה

אני בת 51 ויומיים אחרי טיסה שוק רגל שמאל התנפחה מאוד. עשיתי אולטרסאונד של הורידים ואולטרסאונד לבדיקה של התפוצצות ציסטה אך הבדיקות תקינות. היום 4 חודשים אחרי השוק עדיין נפוחה 3=4 ס"מ יותר משוק ימין וגם קשה. אורטופד לא מצא את הסיבה לנפיחות. מה יכולה להיות סיבה לנפיחות? מה עושים ולמי עלי לפנות לטיפול?

לפי דבריך נראה שקיים חשד לפקקת של ורידי השוק שלא זוהתה בבדיקת האולטרהסאונד. תוכלי לפנות אלי ולעבור בדיקה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם