קולסטיד - תופעת לוואי משונה ?

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

10/12/2006 | 19:24 | מאת: שלי

שלום רב, אני בת 38 עם היפרליפדמיה - הכולסטרול גבוה כל הזמן על רקע גנטי כנראה, גם לאמי יש את אותה הבעיה.היא מטופלת בכדורים. תזונה וספורט לא ממש משפיעים על התוצאה אצלי - הכולסטרול הרע נע בין 250-280 . וגם הכולסטרול הטוב נמוך מדי. בגלל טיפולי פריון בעבר (ואולי גם בעתיד) לא מומלץ לי לקחת כדורים אז נתנו לי קולסטיד באבקה. אני משתמשת בתרופה כבר שבוע ומאז יש לי כל הזמן טעם מתכתי מאוד מציק בפה וזה ממש משגע אותי, גם הבטן נפוחה לי מאוד. מה עושים ? תודה רבה

ממליץ להפנות שאלה זו לתחום של רופא פנימי או רופא העוסק בשומנים

מציע לבקש מהרופא שנתן לך את הטיפול למצוא טיפול תחליפי ולהפסיק את נטילת התרופה.

ממליץ שתפני לרופא שנתן לך את התרופה על מנת שייתן טיפול תחליפי, ואת זאת תפסיקי.

מנהל פורום ורידים וכלי דם