טחורים ומין אנאלי

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

16/11/2006 | 20:30 | מאת: איתי

שלום! אני בן 30 לפני 8 שנים היתה לי בלוטה קטנה מאוד בפי הטבעת וכשהלכתי לרופא הוא אמר לי שזה תחורים או משהו כזה אני לא זוכר בדיוק כי הוא נתן לי משחה פרוקטו משהו ועבר לי ולשמחתי לא שמעתי מזה יותר. כיום אני בתקופה מאוד מאוד לחוצה ולפני יומיים זה חזר לי! בלוטה קטנה כזאת ללא דימום בפי הטבעת קצת מציקה זה הכל. במידה וזה תחורים או מה שזה לא יהיה, שאלתי היא האם ישנה סכנה בזמן מין אנאלי? כבר שלוש שנים אני מקיים מן אנאלי על בסיס קבוע. האם זה מה שהחזיר לי את התחורים? האם אני יוכל כשזה יעבור לחזור להרגלי?

קרוב לודאי שמדובר בטחורים שהנה בעיה נפוצה מאד גם בלי קשר למין אנאלי. אם מדובר בבליטה קטנה, ממליץ שתמרח משחה מרככת לפני מגע מיני. כמו כן תוכל להעזר שוב בפרוקטוצורין או פרוקטוגליבנול.

מנהל פורום ורידים וכלי דם