ידיים ורגליים קרות

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

12/11/2006 | 15:28 | מאת: דנה

שלום! יש לי בעיה כזו שהידיים שלי תמיד קפואות,בחורף לפעמים ממש יש לי סימנים אדומים או כחולים על הידיים כמו כוויות קור.. אציין שגם ברגליים אני מרגישה את הקור הזה אפילו אם אני עם גרביים ונעלים חמות. האם זה מצביע על בעיה כלשהי? אמרו לי שיש לי בעיה של זרימת דם בידיים

מדובר בתופעה של רגישות יתר של דפנות כלי הדם לקור. לתופעה קוראים רנו. כדאי להמנע מחשיפה לקור וכן להיבדק אצל רופא ראומטולוג בשאלה של נוכחות אפשרית של מחלות קולגן.

מנהל פורום ורידים וכלי דם