נקודות אדומות בעור

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

19/10/2006 | 14:10 | מאת: הדס

לאחרונה הופיעו לי (לא בבת אחת) נקודות אדומות בעור,למשל ליד הצוואר,בשד וכו'. היית אצל כירורג שד לצורך בדיקה,וביקשתי שיסתכל גם על הנקודה,והוא אמר שזה יכול לקרות וזו נקודנ שקשורה לדם. רציתי לדעת ממה זה יכול לקרות?האם אפשר להעלים זאת? והאם זה מדבק כיון שגם לאבי ואחי יש אותן. תודה

קרוב לודאי שמדובר בהמנגיומות קטנות שהן נגעים של מצבור בולט של כלי דם קטנים ללא השלכות רפואיות. ניתן להעלימן באמצעות טיפול באור ממוקד [IPL] או לייזר

מנהל פורום ורידים וכלי דם