כאבים ברגליים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

14/10/2006 | 20:28 | מאת: אור

שלום רציתי לשאול שאלה שדי מפחידה אותי ואני לא ממש מבינה מה קורה לי. לפני מספר שבועות יצאתי למועדון ורקדתי עד שכאבו לי הרגליים , יום למחרת הרגליים כאבו במידה גדולה יותר ושבוע שלם הכאב לא עבר,התנפכו לי גם הרגליים, והרופא חשב שיש אי ספיקת דם לוורידים כתוצאה מגלולות ועישון ביחד . מסתבר שהתוצאות היו חיוביות . שוב יצאתי לבלות ועכשיו הכאב חזק יותר ומוחשי , אני מרגישה שהדם לא זורם לי לרגליים אם אני לא עומדת או יושבת וגם זה בספק !!! אני רוצה רק לציין שהייתי יוצאת המון ועוד לא קרה לי דבר כזה מעולם אני מפחדת מה אתה ממליץ לי לעשות ? ומה אתה חושב שזה יכול להיות ? יש לי כאבי גב נוראיים ויש לי תרופות לכאבים אבל אני מפחדת לקחת שמה הכאבים ברגליים יתחזקו או שפשוט יהיה אסון מלקיחת כדור של משכי כאבים מה לעשות ?

במידה ונמצאה בעיית ורידים, אפשר וכדאי לטפל בה. אין בעיה לקחת לזמן קצר טיפול נגד כאב, אבל כדאי שתיבדקי ע''י רופא מנוסה בבעיות ורידים.

מנהל פורום ורידים וכלי דם