שאלה לד"ר גלילי

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

04/10/2006 | 17:31 | מאת: מירי

שלום אני בת 25, עברתי ניתוח להסרת בלוטת התריס ובלוטות הלימפה בעקבות קרצינומה מדולרית שארך כ11 שעות. לאחר הניתוח איבדתי תחושה בחלק קטן ברגל ימין. הרופאים אמרו שזה כנראה בגלל חוסר התזוסה. הרופא במרפאה אמר שזו טענה נפוצה בקרב חולים לאחר ניתוח. לאחר הניתוח היו לי רמות ברזל נמוכות ואני מטופלת בויטמינים מקבוצת B ובברזל. גם כיום כחודש לאחר הניתוח אני מרגישה את הרגל, אך התחושה היא של רגל רדומה. אני גם לא מרגישה מגע של חפץ קר באיזור. האם זה עדיין נחשב סביר? תודה

סביר באמת שבשל שכיבה ממושכת באותה תנוחה נוצר לחץ מקומי על עצב תחושתי שגורם לעמימות בתחושה. ייתכן שתהיה חזרה הדרגתית של התחושה. ממליץ לפנות לנוירולוג.

מנהל פורום ורידים וכלי דם