גלולות ופצעונים!!

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

01/07/2015 | 20:05 | מאת: חן

שלום רב, אני בת 24. התחלתי ליטול גלולות דיאנה מגיל 17 שעוד הייתי בתולה בשל פצעונים בפנים גב וחזה. הפסקתי ליטול בגיל 22 במשך כמה חודשים והופיעו לי מלא פצעונים, לכן חזרתי ליטול אותן שוב. כרגע אין לי צורך בהן ואני ממש רוצה להפסיק אך מפחד פחד מוות!! הפנים שלי יפות ואני מפחדת להרוס אותן... בבקשה תעזור לי ותמצא לי פיתרון.

04/07/2015 | 15:50 | מאת: שלי בן-דור

שלום חן, אפתח ואומר שיכולה להיות במקרה שתארת תוצאה טיפולית נהדרת, זה פשוט דורש תהליך. אני ממליצה להתחיל עם מריחה של חומצה אזלאית, חומצה לקטית ותמיכה על עור הפנים ולהפסיק במקביל עם הגלולות (אשר ציינת שאינך זקוקה להן). חודש וחצי חודשיים לאחר הפסקת הגלולות ככל הנראה תהיה התפרצות של רצינית של פצעים אשר תלך ותתחזק למשך חודשיים שלושה, אבל תוך כדי כך כבר תהיי מוכנה עם התכשירים שציינתי עד להתייצבות ובמקביל התכשירים יגרמו לכך שהכל יחלוף במהרה ולא יישארו כמעט סימנים. אחרי כמה חודשים במרבית המקרים חלה התייצבות ומפסיקים לצאת פצעים גדולים, במקומם יצאו פצעים קטנים שאותם התכשירים ימנעו ויעבירו. למידע נוסף- 09-9560060 בברכה, שלי

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים