צביעת שיער בחינה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

29/05/2014 | 10:16 | מאת: הדס

הבת שלי בת 17 והיא רוצה לצבוע לגינגי. היא צבעה שיער לחום בהיר לפני כשנתיים ושנה שעברה היא צבעה לחום כמו שהיה בהתחלה ועשתה פס בלונדיני. היא עשתה בחופש הגדול שנה שעברה סלסול שיער והוא כמעט עבר. אני לא רוצה שהיא תהרוס עוד יותר את השיער והצעתי לה לצבוע עם חינה. אומרים שחינה מזיקה לשיער ומייבשת אותו וגם גורמת לנשירה, זה נכון? היא צבעה לפני קצת יותר משנה וחצי מהשיער שלה עוד נראה צבוע והסלסול עוד לא עבר עד הסוף אז רציתי לשאול אם היא כבר יכולה לצבוע בחינה. ואני יודעת שצריך להוסיף תה כשצובעים, הוא יכול להיות תה קמומיל ללא קפאין? ובקיצור, מה הנזק הכי גדול שיכול להיגרם מהצביעה עם החינה? האם זה נזק בריאותי או רק צבע לא רצוי בשיער?

01/06/2014 | 06:46 | מאת: מיכל לזרוביץ

הדס שלום רב, יש טענה כי חינה אדומה בריאה יותר. בכל מקרה כל סוג של חינה עשויה לייבש את השיער ואם יש לה יובש בקרקפת הייתי מציעה לה לשקול את הנושא שוב או לנסות רק בחלק קטן מהראש. בהצלחה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים