קרם פנים טבעי - מה היעילות שלו לעומת ה'לא טבעיים'

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

28/10/2013 | 10:48 | מאת: עינת

שלום, בת 32, חיה אורך חיים טבעי ובריא ותמיד מעדיפה את הדרך הטבעית גם בתחום הקוסמטיקה. לא מעט זמן אני 'נודדת' בין הקרמים הטבעיים לפנים לבן הקרמים של 'גדולי הקוסמטיקאיים' המכילים ריכוזים של חומצה הילוארונית ורשימה מפחידה וארוכה שאין לי מושג איזה כימיקלים או דברים היא מכילה ומה ההשפעות שלהם. בתקופה זו אני משתמשת בתכשיים טבעיים ( אמפולות של תערובת שמנים וקרם יום איכותי למיטב ידיעתי) השאלה באמת, ומכיון שיש לי עור פנים דק יחסית שעלול לפתח קמטים וכבר אני מתחילה לראות לצערי סימן ראשוני, במה לבחור והאם הטבעי עושה את העבודה של מיצוק העור ומניעת קמטים כמו ה'לא טבעיים'? אודה לך מאוד לתשובה מפורטת

28/10/2013 | 17:16 | מאת: מיכל לזרוביץ

עינת שלום רב, קרם קונבנציונלי מכיל חומרים כימיקלים, אשר לעיתים יכול לגרום לרגישות קל וחומר בשימוש מצטבר. אני בדיעה כי קרם לא אמור להכיל חומצות כאלו ואחרות. הקרמים הטבעים מכילים נוגדי חימצון, ויטמינים, צמחי מרפא וחומרים אחרים אשר ראויים להניח על עור הפנים. קרם טבעי יכול להיות אורגני או לא אורגני. לפי ניסיוני, תרגילי פנים, דיקור קוסמטי, תזונה נכונה ותכשירים טבעיים הם הפיתרון הנכון למה שהגוף והפנים בפרט צריכים. מיכל לזרוביץ N.D ד"ר לנטורופתיה ומומחית לרפואה טבעית [email protected] www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים