הזעת יתר בכפות רגליים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

12/06/2013 | 19:41 | מאת: יוליה ש.

שלום רב, כבר כמה שנים שאני סובלת מהזעת יתר בכפות רגליים. בחורף אני גם מזיעה ,אך בקיץ זה נהיה ממש סיוט. אני ניסיתי אבקה נגד הזעת יתר שנקראת פונגימון, אך זה עזרה לטווח קצר ולא הכי יעילה. מרוב הזיעה נהיו אצלי בועות על כפות הרגליים מה לעשות.???זה מכאיב לדרוך על הרגל... אנא עזתך בדחיפות תודה

13/06/2013 | 09:55 | מאת: מיכל לזרוביץ

יוליה שלום רב, הנושא זקוק לאבחון והתאמת טיפול אישי. בכל מקרה, טיפול טבעי (שזאת בעצם תחום התמחותי) יכלול טיפול בתזונה: להימנע ממזונות חמים וחריפים, מטוגנים וגם מהמכילים קפאין כי הם יוצרים אפקט חימום והזעה. מזונות קרים יכולים לעזור כגון: אבטיח, מלפפון, שמיר, פטרוזיליה- אלו נותנים אפקט קירור. פרחי באך מותאמים באופן אישי, שתיית חליטה של צמחים אשר להם אפקט קירור. זה על קצה המזלג. לבריאות מיכל לזרוביץ N.D, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית נטורופתית ומומחית ברפואה טבעית 0546499302 http://www.ginko-natural.com [email protected]

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים