טיפול בגירוי עור בילדים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

08/05/2013 | 00:08 | מאת: קארין

שלום , בתי בת שנתיים וחצי ויש לה בגב חררה , אדמומיות עם גרד מציק איך ניתן לטפל? בברכה קארין

23/05/2013 | 06:50 | מאת: מיכל לזרוביץ

קארין שלום רב, ראשית כל הגיינה. להקפיד כי הילד יתרחץ מספר פעמים ביום כי ההזעה והלחות גורמים לכך. אחרי המקלחת לייבש טוב את העור. אפשר לשים טלק על האיזורים הבעייתים. להיות כמה שיותר בטמפ' קרירה (אם ניתן) כדי למנוע הזעת יתר בגדים לא הדוקים מידי (אווריריים). לגבי שמנים אתרים - אפשר להוסיף לאמבט מספר טיפות שמן אתרי לוונדר (הוא מרגיע ומחטא). לבריאות ד"ר מיכל לזרוביץ, N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית ברפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים