גירוי בקרקפת

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

20/06/2005 | 15:43 | מאת: שולי

יש לי גירוי חזק מאוד בקרקפת בחיבור לצאוור. מלווה בקליפה של קשקשים. מה ניתן לעשות?

21/06/2005 | 00:56 | מאת: מיכל לזרוביץ

שולי היי צריך להסתכל... האם מדובר בסבוריאה??? אם כן הטיפול הטבעי שאני יכולה להמליץ לך עליו: ביוטין וקומפלקס B, אומגה 6 (גלה) ואומגה 3 וכמובן גם אסידופולוס (חיידקים ידידותיים כי הם מייצרים את הביוטין). כמובן שקיים קרם מיוחד לסבוריאה כמו גם תערובת שמנים מיוחדת. מומלץ לברר אלרגיה למזון. בברכה, מיכל

29/07/2006 | 09:40 | מאת: mia

יש לי גירוי בקרקפת ובאיזור הצוואר, שאינו מלווה בקשקשים. הגירוי נמשך כבר שבוע, בד"כ במקומות קבועים בראש (מאחורי האזניים, במרכז הראש, ובחלק התחתון), האם זו תחילת תופעה של קשקשת? מה עושים?!

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים