הרפס באבר המין

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

17/09/2005 | 20:42 | מאת: טלי

אסנת שלום, רציתי לדעת יותר פרטים לגבי הרפס באבר המין. לפני שבוע עשיתי בדיקת דם לגילוי הרפס, אך התוצאה תגיע רק בסוף החודש. בינתיים אני סובלת מכאבים, בבדיקה אצל רופאת הנשים לא נראה שום סימן אך עפ" הסימפטומים שציינתי (כאבים בכל אזור הפות, כאבי ירכיים ואגן)צויינה אפשרות להרפס. *איך ניתן לגלות הרפס? *איזו תרופה או טיפול יש להרפס באיבר המין? *האם זוהי בעיה חולפת? *אם לא חולפת ממה נגרמים ההתקפים ובאיזו תדירות? *האם הרפס מסוכן בהריון ובלידה? *האם במהלך התקף לא ניתן לקיים יחסי מין (אוראלי+חדירה) או גם כשלא בהתקף? תודה על תשובה בהקדם.

18/09/2005 | 09:23 | מאת:

אני לא מטפלת מינית ממליצה לכם לפנות לפורום מיניות בהנהלת שירה שלנו ודוקטור הופמן. בהצלחה !