מין, ממון, מזון

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

23/08/2005 | 10:00 | מאת: שרית סלאי-קדוש

בוקר טוב אסנת, שיחתנו נעמה לי מאוד ואני בטוחה שזוהי רק התחלה של.... אני נעניית להזמנתך ליידע את משתתפות הפורום על הסדנא האהובה עלי כל כך - "מין, ממון, מזון". להלן הפרטים: "מין, ממון, מזון" היא סדנא שנולדה מתוך כאביי ושורשיה נעוצים בניסיון חיי. אני מברכת על הזכות שניתנת לי ללוות נשים במסע אל גילוי נשיותן כל פעם מחדש. שלושת המילים הנ"ל מתחילות באות מ', המסמלת בשפה העברית. 1. כיוון, מ-, מהיכן באנו... 2. את יסוד המים. אם תאמרנה ברצף: מימ-מימ-מימ-מימ, תשמענה את עצמכן מציינות את שם המקום ממנו בקענו כולנו: אמא-אמא-אמא-אמא...... וכך – "מין ממון מזון" הם שלושת פינותיו של כובע ששמו הוא: חסך בהזנת אם. חסך זה ברוך, הכלה, מגע וקבלה אמיתית משפיע על כל תחומי חיינו ובעיקר על יכולתנו: לקיים יחסי מין בריאים, מזינים ומהנים מבלי לוותר על מהותנו הנשית, להיות עצמאיות מבחינה כלכלית מבלי לשלם על כך "מחירים פוגעים" וכמובן - כל מה שקשור לנושא הרחב של דימוי גוף ובעיות אכילה. המפגשים יתקיימו בשפת הים, מעיינות, חורשות ובחצר של שרית. ויכללו: מגע – מים - יצירה – טקסים – שיחה - תקשור מי ייתן ומתוך ריפוי הקשר הקמאי ראשוני עם אמהותינו - נברך על ונחגוג את זכותנו להיות נשים. 9 ירחי לידה, 36 מפגשים, 144 שעות, החל מיום ג', ה-6.9.2005 שעות: 09.00-13.00 בבוקר* עלות: 12 תשלומים, בני 460 ש"ח כ"א. ניתן להירשם לחודש ניסיון. *במידה וירבו הנשים אשר יבקשו להירשם לקבוצת ערב, תיפתח קבוצת ערב במקביל. קבוצה זו תיפתח ביום ד', ה-7.9.2005 ועלותה שונה: 12 תשלומים בני 480 ש"ח כ"א. אתן מוזמנות להתקשר אלי ל- 09-7410939 וגם ל-052-2621736 ולגלוש באתר הבית: www.lalo.co.il/sarit תודה לך, אסנת ולהשתמע, שרית

23/08/2005 | 11:13 | מאת:

שלום שרית, את מוזמנת בשמחה ואהבה להצטרף למעגל שלנו - לקבל ולתת גם יחד. כולי תקווה שאכן אצליח להשתתף בסדנה שלך כל טוב אסנת

23/08/2005 | 11:39 | מאת: שרית סלאי-קדוש

תודה....:)