JOLE היקרה כל כך

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

14/07/2005 | 11:06 | מאת:

בוקר שקט יש לי הבוקר... בעצם הוא לא שקט בכלל. הוא עמוס וגדוש בעבודת הכנה מבורכת לקראת הסופשבוע אבל מעין לא כאן, היא אצל סבתא שלה ולי יש את הפנאי שלי לעבוד ולעשות. והנה הבוקר קראתי את דבריך המרגשים כל כך. גוש ענקי יושב לי בגרון ונודד לעתים ללב. צובט ומכאיב. כל מילה שכתבת שם כאילו נכתבה בשמי. לצערי הרב אני מוצאת את עצמי מזדהה עם שכתבת, כל מילה ומילה. אני מוצאת את עצמי נזרקת לאחור לשתי תקופות - לפני עשר שנים ולפני שנתיים וחצי. נזרקת ונופלת לתהום עמוקה וחשוכה. גם אני כמוך כל כך אין לי מילים לתאר את שאני מרגישה מחבקת ואוהבת אותך כל כך ואף מקנאה קצת... לא קנאה ירוקה ומרושעת אלא קנאה טהורה של הצלחת לשחרר... &&&

14/07/2005 | 11:25 | מאת:

להגיד שאין לך יכולת כתיבה זה הכי מגוחך שאפשר לאמר. כישרון הכתיבה שלך הוא ברכה. בורכת ובגדול. יש לך יכולת מדהימה לקחת מילים ולארוג אותן למיקשה אחת מופלאה ומדהימה ובעיקר נוגעת.

14/07/2005 | 14:15 | מאת: JOLE

"לעת זקנה" מצאתי את השחרור שבכתיבה. אף פעם לא חשבתי שאני יודעת לכתוב , להפך, תמיד התחבאתי מאחורי מילים של אנשים אחרים (ספרי ציטוטים לא חסר :-) ) מה גם שכישרון הכתיבה המדהים שיש לבעלי קצת הרתיע אותי מלנסות ולכתוב בעצמי. פתאום אני מקבלת פידבקים מאד מרגשים גם ממנו וגם מהאנשים שפתחתי לפניהם את אשר כתבתי (בחיל ורעדה חחחחחחחחח) וזה מאד מחזק . תודה