חוויות מסדנת הויפאסנה

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

11/07/2005 | 09:59 | מאת: ניצוש

תודה על התגובה, ובכן יש המון מה לספר על הסדנה הזו. קיבלתי הרבה הרבה תובנות משהותי שם. כן להפתעתי הרבה הצלחתי להישאר את כל הימים שם. לא אומר שהיה קל. היה קשה מאד. זה ממש כיבוס נפש. הנפש עוברת טיהור רציני שם. אלו הם מדיטציות שלכאורה הטכניקה שלהם היא מאד פשוטה. פשוט צריכים להתבונן בתחושות הגוף. אבל טבע האדם הוא שלא יכול להתבונן בגופו הרבה זמן ואז המחשבות מתחילות לרוץ לכל הכיוונים. נותנים שם כלים נפלאים לחיים. אומר הגורו שקוראים לו גואנקה שכל מה שעובר עליך הינו דבר בר חלוף וכך צריך להתחייס לעניין. אם ברצונך אוכל להמשיך לתאר זאת רק תני סימן בתודה ניצוש

11/07/2005 | 10:25 | מאת:

אני מאוד אשמח אם תשתפי יותר מההיבט האישי שלך. איך הרגשת, מה חשבת, איך זה לשתוק כל כך הרבה זמן ובקושי לאכול... האם היו נקודות שבירה ? מה היה הכי נפלא ? חברה שלי חזרה הביתה עם חיוך על השפתיים שלא ירד בערך שבוע ימים. אבל זה היה ממש חיוך זורח שכזה, כמו מסטול קצת :)