כייף שיש פורום לנשים

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

11/07/2005 | 09:44 | מאת: ניצוש שרוצה לעזור

אני שמחה שיש פורום כזה שאפשר לדסקס דברים בין נשים. אשמח לענות על שאלות שצצות. אני אשה רוחנית ומאמינה בנפש האדם. עשיתי לאחרונה סדנה של ויפאסנה -סדנת שתיקה לאומנות החיים אם יש מי שמעוניינת לשמוע על כך יותר פרטים ואיך אפשר להתעצם לטובה מכך שישאל ואענה לו

11/07/2005 | 09:52 | מאת:

בוקר של אור ניצוש וברוכה הבאה למעגל שלנו :) המעגל שלנו במתכונת וירטואלית אך בהמשך יהיו גם מפגשים בעולם הפיזי. אשמח מאוד לשמוע על חוויותייך מסדנת הויפאסנה. האם הצלחת לעשות את כל הסדנה ? חברה שלי עברה את הסדנה ואני מלאת הערצה כלפיה. איך אפשר ?? עשרה ימים של סגפנות שכזו מלווה בשתיקה רועמת... וואו אחד גדול ! אני לא יודעת אם הייתי מצליחה. אשמח מאוד אם תשתפי אותנו בחוויותיך :)