שלום רב,מדוע זה שאומרים

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

18/12/2016 | 02:54 | מאת: שימחה

שאם נגיד לא יודעים אם רעבים או צמאים צריך לחכות 15 דקות אחרי ששותים כוס מים כדי לדעת? או שאוכלים ולחכות 15 דקות בערך כדי לראות אם הגעתי לשובע טבעי? קראתי שלוקח לאכול להגיע לקיבה תוך דקה או שתיים...... תודה רבה סליחה אם השאלה לא קשורה לפורום..

18/12/2016 | 16:56 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

ומורגשת בזמן אכילה. אני לא מבינה את עניין ה 15 דקות. אם מישהו אוכל מהר, ולא מרגיש שהוא אוכל, או לא מרגיש שהוא מתמלא, אז אחרי 15 דקות כדאי אולי לנסות להפסיק לאכול, ולאמוד את התחושה בבטן. דרך שתייה אי אפשר לאמוד אם רעבים או לא. כך שלדעתי אין קשר בין 15 דקות לבין שובע.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה