מה אני יכולה לעשות כאשר אני

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

14/12/2016 | 12:42 | מאת: לימור

לא רעבה אני יודעת שלשש שעות הקרובות לא אוכל לאכול. כדאי לאכול או לא? אפשר להשמין מזה לטווח ארוך?

15/12/2016 | 11:34 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

לאכול שש שעות, הכי טוב זה לארגן לך אוכל לכשתהיי רעבה. אין טעם לאכול אם לא רעבים. אני לא יודעת מה הסיטואציה שמונעת ממך לאכול שש שעות. אבל אם מדובר בעבודה, או פגישה שאין אפשרות לצאת ממנה, כדאי להכין דברים קטנים ומזינים לבחירתך, שתוכלי "לנשנש" במידת הצורך. תמיד אפשר לצאת להפסקה לכמה דקות לא? אם לא, אז אולי כדאי לדאוג במקרה ומדובר בפגישה , לכך שיהיה בה אוכל לכולם? עדיף לקחת ל"דרך" מאשר לאכול כי אח"כ לא יהיה.

15/12/2016 | 15:45 | מאת: לימור

החשיבה שלי היא מוטעית מיסודה? שאם אני אוכל עכשיו הגוף ישתמש במזון הזה ולא יהיה רעב בשש שעות הקרובות בהן לא תיהיה לי גישה לאוכל? למה זה משהוא שאפר להשמין ממנו לא הבנתי? הגוף הרי ינצל לשובע את האנרגיה שהרגע נתתי לו....

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה