קמח מלא לחם מקמח מלא

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

14/08/2012 | 09:03 | מאת: חני

שלום נדיה, יש לי 2 שאלות: בזמן האחרון אני אופה בבית לחם מקמח מלא תופח מה ההבדל בין קמח מלא רגיל לקמח מלא תופח ומה בריא יותר? איך מחשבים את הקלוריותאני מכינה מ כוסות קמח מלא תופח ואם אני מקפיאה את הלחם זה שומר על ערכיו הטובים? 2. כאשר מכינים קציצות דגים,מטגנים אותם ומקפיאים נשאר משהו מועיל? תודה רבה

14/08/2012 | 14:29 | מאת: גלי

ברגע שטיגנת דג כבר לא נשארו בו ערכים מועילים.

14/08/2012 | 15:06 | מאת: לילי רוזן

ההבדל בין קמח רגיל לקמח תופח הוא שבקמח תופח, מלא או רגיל, יש חומרי התפחה. כלומר אבקת אפיה. אחרי טיגון והקפאה עדיין נשארות לך קציצות דג טעימות מעשה ידייך שמהוות בסיס חלבוני לארוחה טובה ומשביעה. כן, כנראה שתהיה ירידה כלשהי בכמות הרכיבים התזונתיים. יש מחיר לטעם ונוחות. למה חשובות לך הקלוריות?

13/09/2012 | 15:59 | מאת: טלי

מעניין

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה