בקשר לשומנים מוקשים

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

08/03/2006 | 01:53 | מאת: זהר

שלום, הבנתי שבמרגרינות בלו בנד פתרו את בעיית שומני הטראנס שנוצרים בהקשייה. אבל... האם שומני טראנס עדיין קיימים בגבינות מוקשות שמנות, קצפת צמחית וכיו"ב? תודה

08/03/2006 | 08:05 | מאת: בלה אגמון

שומני טרנס הם תוצר של תעשייה הגורמת לשינוי קונפיגורציה הכימית של השומן המצוי בטבע בציס לטרנס. כיום ידוע שהדבר גורם לנזק בריאותי מצטבר. החברות מנסות לייצר שומנים עם כמה שפחות שינוי מסוג כזה. בכל המזונות האחרים שמנית יש שומנים רווים וגם בחלקם שומני טרנס תלוי כמה הייתה התערבות תעשיתית במזון הספציפי.

08/03/2006 | 19:11 | מאת: זהר

עזרת לי.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה