בקשר לשומנים מוקשים
דיון מתוך פורום הרזיה ללא דיאטה
שלום, הבנתי שבמרגרינות בלו בנד פתרו את בעיית שומני הטראנס שנוצרים בהקשייה. אבל... האם שומני טראנס עדיין קיימים בגבינות מוקשות שמנות, קצפת צמחית וכיו"ב? תודה
שומני טרנס הם תוצר של תעשייה הגורמת לשינוי קונפיגורציה הכימית של השומן המצוי בטבע בציס לטרנס. כיום ידוע שהדבר גורם לנזק בריאותי מצטבר. החברות מנסות לייצר שומנים עם כמה שפחות שינוי מסוג כזה. בכל המזונות האחרים שמנית יש שומנים רווים וגם בחלקם שומני טרנס תלוי כמה הייתה התערבות תעשיתית במזון הספציפי.
עזרת לי.