פסיליום - התיעצות

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

09/02/2006 | 17:25 | מאת: קימצ'י

בלה שלום, אני גרה במזרח הרחוק, ואין כאן לחם מדגנים מלאים. (במקרה הטוב הוא טיפה כהה כנראה כתוצאה מהוספת צבע). אם לפני ארוחה שכוללת לחם, אטול פסיליום, האם זה יהיה פחות או יותר שווה ערך ללחם דגנים מלאים? האם זה יוריד את ה-GI שלו. ידוע לי שהתכשיר בעקרון נועד לבעיות עיקול, ואינני סובלת מהן. האם זה יכול להזיק? המון תודה על הפורום הנהדר!!!

לקריאה נוספת והעמקה
14/02/2006 | 22:38 | מאת: בלה אגמון

פסיליום לא מומלץ כתוספת של סיבים עדיף שתוספי סובין .

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה