הקפאת וקירור לחם מלא

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

13/08/2010 | 11:45 | מאת: משה

שלום וברכה. לאחרונה התוודעתי לנפלאותיהם של הדגנים המלאים. אני אופה מהם לחם ב"אופה לחם" בביתי. במקומות שבהם אני קונה, הקמח נמכר בקירור , כדי למנוע התפתחות תולעים (הוא הרי אינו ניתן לניפוי) וגם אני שומר אותו כך ואפילו בהקפאה. האם קירור או הקפאה פוגעים בערך התזונתי של הלחם? תודה רבה.

לקריאה נוספת והעמקה
13/08/2010 | 17:24 | מאת: בלה אגמון

עלך לפנות לפורום לתזונה טבעית. בברכה בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה