דיאט פור לייף
דיון מתוך פורום הרזיה ללא דיאטה
אני רוצה לקנות ערכה של דיאט פור לייף אך בכל זאת יש לי מין חשש שזה אולי ממכר או לא עוזר אשמח לשמוע תגובות בנושא אם זה יעיל.. ובריא כמו שמפרסמים.
אם יש דבר אחד שמקומם אותי כל פעם מחדש בפרסומת הזו היא הבחורה שאומרת שסוף סוף היא התחילה להשקיע בעצמה. מה המסר? שמנות לא יכולות או לא צריכות להשקיע בעצמם! איזה מסר מגעיל! איזה מסר לא מכבד! אני שמנה ואני יפה! ואני משקיעה בעצמי! אני קונה ליבגדים יפים ומתאפרת! ומגישה שאני יפה מאוד, וחייבת להשקיע בעצמי כמו כל אחת אחרת! מעבר כך לא הייתי מתקרבת לדברים כאלה, לא הייתי מכניסה לגוף שלי חומרים כאלה בחיים.
לא הבנתי בשביל מה כל ההקדמה הזאת? פשוט תסבירי אם הכדור עובד או לא,כבר קניתי אותו,
גברת את ממורמרת ויש לך רגשי משהו מפחיד טפלי בעצמך ממי דחוףףףףףףף
התחלתי ממש אתמול ( 25/10/2010) ולאחר שעתיים הקאתי את נשמתי!!!! הקאות,שלשולים וחולשות!!! הכל שטויות,לא עוזר וחבל על הכסף!! אני לא מבינה למה לא כתוב על הכדורים "תופעות לוואי" ולמה אין יועצת שנמצאת בסופר פארם או מרשם! ב2 מילים: לא מומלץ!!
אני חצי שנה לאחר ניתוח לכריתת כיס מרה האם אני יכולה להשתמש בכדורי דיאטה דיאט פור לייף
ירדתי 8 ק"ג בחודש!! זה הזוי לא יאמן!! אני ממליצה לכולם!