האם מומלץ להקפיא מזון?

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

12/06/2008 | 07:23 | מאת: אורה אילנה

אנחנוזוג בני הגיל השלישי,אני מבשלת פעם,או פעמיים בשבוע,את המזון הנותר אני אורזת במנות קטנות ,כדי שלא להפשיר את כל המנה,ואז מוציאהבכל פעם את הכמות הנחוצה.אני משלימה זאת עם תוספת אחת טריה. השאלה: האם עדיף לשמור את מה שנשאר במקרר,או עדיף להקפיא.

14/06/2008 | 10:22 | מאת: שרי

היי אילנה, עניתי לך בטעות בשרשור אחר, אז הנה שוב. מנסיוני אין בעיה להקפיא מזון ואפילו עדיף אם לא מתכוונים לאכול אותו ביומיים שלושה לאחר הבישול. אני נוהגת להקפיא מזון מבושל וכמוך מחלקת אותו למנות כדי שלא אצטרך להפשיר ולהקפיא שוב. אני חושבת שהוא נשמר מבחינת הערכים התזונתיים ובוודאי שאינו מתקלקל. שיהיה לך סוף שבוע מדהים

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה