חוות דעת על תפריט, בבקשה, נורא חשוב לי
דיון מתוך פורום הרזיה ללא דיאטה
שלום, אני בת 25, גובה 173, משקל 75. אימונים: 45-50 דק' ריצה 4-5 פעמים בשבוע. מטרה לרזות, אלא מה :) בוקר: חצי כוס ברנפלקס עם חלב דל שומן+ נס קפה אימון ביניים: יוגורט 1.5%, ביצה, קצת ירקות צהרים: חצי כוס אורז מלא (או דגן מלא אחר) + 150 ג' חזה עוף עם 2 כפיות שמן זית ביניים: יוגורט, 3-4 פרוסות פסטרמה ערב: חצי כוס קטניה כלשהי + 120 ג' טונה במים + כף מיונז +נס קפה. **** סלט ירקות חיי או ירקות מבושלים עם ארוחת צהרים וערב **** יוצא בערך עד 1400 ק'. **** נמנעת מלחם ופירות, לוקחת תוספת מולטיוויטמין האם התזונה שלי בסדר?
שלום אינה ,בגדול התפריט סביר אבל הוא מידי מצומצם ולדעתי יגרום לך לתחושת תיסכול וקיפוח אשר תוך זמן קצר עלולה לגרום להתנפלות על אכל לא בריא ובולמוסים. אני מאמינה שתרדי הרבה בדרך זו אולם את עלולה לעלות הרבה יותר. אני מציע להיות הרבה יותר ליברלית ולשלב בתזונתך מזונות איכותיים מזינים וטעימים. תוסיפי דיסות, פירות, דגנים שונים, בשרים מכל מיני סוגים, דגים, סלטים מכל סוג וצבע, קיטניות, תבשילי קדרה. ככל שתגווני את תזונתך ממוזונת איכותיים כך תוכלי להחזיק מעמד יותר זמן ולשמור את ההשיג שתשיגי.
זה רק להמחיש את הסוגים וכמויות. אני מגוונת בדגנים, בקטניות...מממ.. בבשר זה קצת חד-גוני אומנם. דווקא עם תחילת דיאטה בנוסח זה, עם קיצוץ משמעותי בפחמימות נעלמו לי הבולמוסים כמעט לחלוטין. אולי זה בגלל תזונה ואולי פסיכולוגי, לא יודעת :)