איזה עוף בריא יותר?

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

09/07/2006 | 16:33 | מאת: אפרת89

אשמח להבין מה הדירוג בבריאות של המוצרים הבאים: כרעיים עוף רגיל ('רבע עוף'), חזה עוף, 'הודו אדום מעובד', 'שוארמה הודו', 'רולדת הודו', אשמח מאוד להבין האם משהו מהם הוא 'זבל', וכן- מה מכל הנ"ל הכי כדאי לטחון לתינוקות? תודה!

09/07/2006 | 22:37 | מאת: לאה פינטו

בשר מעובד אף פעם לא מומלץ, והכי עדיף תמיד יהיה טרי. עוף על חלקיו השונים, הודו, בקר - כל אחד מהם בעל איכויות יחודיות. בנוגע לתינוקות - בררי בטיפת החלב הקרובה שם ידעו לספק לך הסבר נרחב ורלוונטי לגילו ולשלב ההתפתחותו של התינוק/ת.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה