איזה עוף בריא יותר?
דיון מתוך פורום הרזיה ללא דיאטה
אשמח להבין מה הדירוג בבריאות של המוצרים הבאים: כרעיים עוף רגיל ('רבע עוף'), חזה עוף, 'הודו אדום מעובד', 'שוארמה הודו', 'רולדת הודו', אשמח מאוד להבין האם משהו מהם הוא 'זבל', וכן- מה מכל הנ"ל הכי כדאי לטחון לתינוקות? תודה!
בשר מעובד אף פעם לא מומלץ, והכי עדיף תמיד יהיה טרי. עוף על חלקיו השונים, הודו, בקר - כל אחד מהם בעל איכויות יחודיות. בנוגע לתינוקות - בררי בטיפת החלב הקרובה שם ידעו לספק לך הסבר נרחב ורלוונטי לגילו ולשלב ההתפתחותו של התינוק/ת.