תרופות בהנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

15/06/2001 | 00:05 | מאת: נדין

שלום, בני בן 6 חודשים ועדיין יונק לאחרונה פניתי אל רופא פנימי עקב חולשות ותופעות לוואי שונות לאחר בירור רפואי התברר שהכל בסדר אצלי והרופא סבר כי אולי מדובר במתח נפשי הגורם לתופעות הלוואי ורשם לי תרופה הנקראת קסנגיס לתקופת ניסיון למרות שאמרתי לו שאני מניקה, בבית המרקחת הרוקחת אמרה לי שאם אני מניקה אסור לי לקחת את הכדורים האלה והמליצה לי על תמצית פרחי באך , שאלתי היא מה כן אני יכולה לקחת אם בכלל ? אודה לתשובתך.

15/06/2001 | 01:49 | מאת: אלן שיין

יש הרבה תרופות שאפשר לקחת בזמן ההנקה אבל לפעמים מרוב שאנשים לא יודעים אם כן או לא ישללו אותם. לפי השם שנתת לי לא מצאתי אז יכול להיות שלא הצלחתי להתאים את השם בעברית לאיות באנגלית - השפה של המדריך שלי או יש שם אחר. מה שבטוח - תתקשרי ותבדקי את התרופה באחד המרכזים הטרטולוגיים הבאים: 1. הריופון - ע"י בית חולים אסף הרופא - ד"ר ברקוביץ 9309 977 08 2. בית חולים בילינסון - פרופ' מרלוב - 7472 937 03 בשעות העבודה. בהצלחה!

15/06/2001 | 01:50 | מאת: אלן שיין

שוב המספרים: 1) 08 977 9309 2)03 937 7472 בתקוה שהם יצאו בסדר!!

מנהל פורום הנקה