תרומת דם אחרי הלידה

דיון מתוך פורום  הנקה

27/05/2001 | 09:20 | מאת: יעל

אלן שלום, ילדתי לפני שלושה חודשים בת (יש לי עוד שני ילדים בבית) ואני מניקה באופן מלא. רציתי לדעת כמה זמן אחרי הלידה מותר לתרום דם מבלי לפגוע בעצמי או בהנקה. תודה.

27/05/2001 | 09:38 | מאת: יעל

לנשים מניקות לא נותנים לתרום דם. וגם לנשים אחרי לידה לא, ההמוגלובין שלך חיב להיות לפחות 12,

27/05/2001 | 14:32 | מאת: אלן שיין

היי יעל, כל הכבוד שאת כבר חושבת לעשות מצווה כזאת! למען האמת אין לי תשובה לשאלתך כי עוד לא נתקלתי בשאלה כזאת. אני אברר ואחזור אליך אחרי החג. חג שמח. ואם את מקבלת תשובה ממקור אחר לפני-תודיעי לי. תודה.

27/05/2001 | 17:47 | מאת: יעל

אלן, קיבלתי תשובה אחת לשאלתי. למרות שאני מניקה ההמוגלובין שלי הוא כ-13.5 ולכן אני לא בטוחה אם יש לי הגבלה. יש לי סוג דם O+ שהוא כידוע הנחוץ ביותר ועם כל האסונות שקורים כאן לצערי, מצאתי לנכון לבדוק אם אני יכולה לתרום. אשמח לקבל תשובה מוסמכת. חג שמח לכולם ותודה.

מנהל פורום הנקה