שטיפת השד לפני ההנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

11/01/2016 | 10:49 | מאת: ר

שלום רב, אני עושה שימוש ברפידות הנקה של חברות שונות, מזה כחודשיים מאז שבני נולד. אתמול ראיתי לפתע שעל האריזה של אחת מן החברות כתוב "אזהרה- יש לנקות היטב את אזור הפטמות לפני כל הנקה". קצת נלחצתי כיוון שעד כה לא נהגתי לשטוף כיוון שהבנתי שאין צורך בכך. האם יש להקפיד על שטיפה, אם משתמשים ברפידת??? אודה מאד לתשובתכם.

14/01/2016 | 12:39 | מאת: לאה קליינין

היי, זה לא משנה מה קרה עד עכשיו, זה בעיקר משנה מה יקרה מעכשיו. אם רשום לשטוף לפני האכלה, עשי זאת. בהצלחה

מנהל פורום הנקה