הנקה ואנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  הנקה

09/01/2016 | 09:52 | מאת: רונית

שלום רב, ילדתי לפני שלושה וחצי חודשים. בני אוכל 90% תחליף חלב ו 10% חלב שאוב. חשוב לי להמשיך לתת לו חלב אם אפילו שזה ממש טיפה. התחלתי לקחת אנטיביוטיקה (pen- rafa) ועלי להמשיך כ 10 ימים. שאלתי היא, האם כדאי להמשיך לתת את החלב השאוב (שכולל בתוכו את האנטיביוטיקה) או שעדיף להמשיך לשאוב בכדי שלא יעלם החלב אבל לא לתת לבני(יש החלב מכיל את האנטי ביוטיקה) ולחזור לתת לו לאחר סיום התרופה. תודה

14/01/2016 | 12:37 | מאת: לאה קליינין

היי אם האנטיביוטיקה אסורה בהנקה, אז תמשיכי לשאוב שימשיך להיווצר החלב. אם היא לא אסורה, תמשיכי לשאוב ותתני לו. בהצלחה

מנהל פורום הנקה