הפרשה דלקתית

דיון מתוך פורום  הנקה

16/12/2015 | 01:37 | מאת: ליבי

שלום רב, אני חודשיים לאחר לידה, הדימום הפסיק לאחר שלושה שבועות ומאז ישנה הפרשה מרובה צהובה-כתומה, סמיכה נמתחת ודביקה מאוד ללא ריח.. הגניקולוג אמר כי זו פטריה ובעזרת קלוטרי וטבעדרם (אני מניקה) לא חל שיפור. כעת לאחר חודש וחצי בעקבות הדביקיות ישנו גירוי בשפתי הפות, הרבה חוסר נוחות בנרתיק ולאחרונה הופיע ץחושת דופק דיי קבועה. הדופק בנרתיק. אציין שהיו התכווצויות בבטן תחתונה בדומה לביוץ בצד ימין ושמאל מאז הלידה (אולי רלוונטי ואולי זה פשוט התכווצויות הקשורות להנקה והתכווצות רקמת הרחם).. מה לעשות?

17/12/2015 | 13:17 | מאת: לאה קליינין

היי ליבי, לצערי, אינני יכולה לעזור לך, את מוזמנת לפנות לרופא נשים.

מנהל פורום הנקה