הנקה ללא מרווחים כמעט

דיון מתוך פורום  הנקה

25/11/2015 | 15:07 | מאת: אחת האמהות

הי התינוק שלי בן 6 שבועות ויונק שעות מרובות. יש הנקות משמעותיות יותר בהן הוא עובד יותר קשה ואז נראה שהוא יותר רגוע אחריהן. גם הן ארוכות כשעה פלוס. ובנוסף הרבה הנקות בהן הוא מנמנם ויונק לסירוגין ואינו עושה תנועות חזקות.,באופן כללי ישן ממש מעט ביום ומשלים בלילה והרבה מהזמן אינו נינוח. ייתכן בגלל גזים או שאינו מספיק שבע., עלייתו במשקל תקינה. מה מומלץ לעשות על מנת לוודא שהשלים ארוחה ואחריה יהיה אפשר לצפות ליותר הפוגה?

02/12/2015 | 07:24 | מאת: לאה קליינין

שלום, על מנת שנדע שההנקה שלנו יעילה אנחנו חייבים לשים לב שהתינוקי לא יורד יותר במשקל, מעביר יציאות ונינוח בין הארוחות. ההנקה יכולה להיות לעיתים תכופות וזה בסדר. וייתכן שכרגע מה שמפריע לו בעיקר זה הגזים..

מנהל פורום הנקה