לא מתייבש החלב

דיון מתוך פורום  הנקה

13/10/2015 | 00:27 | מאת: לינה

שלום אני בת 24 ילדתי פעם שלישית ליפני חצי שנה לא אנקתי אף אחד מילדים שלי בלידה שניה לכחתי כדורים ליבוש חלב ועדיין היה יוצא לי קצת חלב לאחר שנתיים ניסיתי להיכנס להריון לא הצלחתי ורופא אמרה שלי שזה בגלל הורמון גבוהה נתנה לי שוב כדורים ו התייבש ,נכנסתי להריון וילדתי ליפני חצי שנה אחרי לידה שלישית שתיתי שוב 2 כדורים ולא התייבש וליפני חודש לכחתי ולא התייבש הכדורים הם דוסטינקס תעזרו לי בבקשה אני עולה במשקל בגלל זה ומאוד עצבנית ורוצה לייבש מה אני צריך לעשות???

21/10/2015 | 09:09 | מאת: לאה קליינין

היי לינה, אחת הדרכים לייבוש חלב היא עלי כרוב. את יכולה לשים עלי כרוב על השדיים במהלך היום שלהם אפקט ייבוש החלב. את יכולה לשים גם דברים קפואים (לא ישירות) על השד. בהצלחה

מנהל פורום הנקה