בלידות הקודמות לא הצלחתי להניק, אולי הפעם כן?

דיון מתוך פורום  הנקה

09/10/2015 | 07:55 | מאת: שני

אני אמורה ללדת ילד חמישי. אף פעם לא הצלחתי להניק. הלידה הראשונה היתה בניתוח אז הסבירו שאולי בגלל זה אין בכלל חלב, ובלידות הבאות (טבעיות) שוב ניסיתי נסיונות כושלים ומתסכלים, וההסבר של הרופאים ויועצות ההנקה היה שאולי אין לי חלב בגלל השחלות הפוליציסטיות, או בגלל מבנה השדיים (גדולים מאוד, ונפולים לצדדים). האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי להגדיל את הסיכוי שהפעם זה יהיה אחרת?

11/10/2015 | 12:02 | מאת: לאה קליינין

כל הכבוד לך! את ממש מהממת! אני חושבת שהדבר הכי חשוב זה להתחיל להניק ישר אחרי הלידה ולעיתים קרובות. אם כל זה לא יעזור בייצור של החלב את תמיד תוכלי לקחת תוספות כמו יחלבה וכאלה. בהצלחה. מחזיקה אצבעות.

מנהל פורום הנקה