המשך הנקה לאחר ניתוח אנדו לייזר

דיון מתוך פורום  הנקה

08/10/2015 | 21:42 | מאת: רקפת

שלום אני מניקה פעמיים ביום וצריכה לעבור ניתוח ורידים אנדו לייזר וגלי רדיו. המקום הוא ברגל אחת , אמור להיות הליך פשוט שמיד אחריו חוזרים לשגרה. רציתי לגעת אם אפשר להמשיך להניק אחרי זה או שזה הליך שמחייב הפסקת הנקה ? האם אפשר לזרוק את החלב כמה ימים אחרי הניתוח ואחכ להשתמש בו ? לתשובתכם אודה

11/10/2015 | 12:03 | מאת: לאה קליינין

היי, אינני ידעת- תצטרכי להתייעץ עם הרופא מה שכן, בשביל לשמור על תפוקת החלב, את תמשיכי לשאוב ותזרקי את החלב (במידה ולא ניתן להניק). בהצלחה

מנהל פורום הנקה