החנקות באמצע הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

07/10/2015 | 15:37 | מאת: אמיר

שלום, יש לנו תינוקת בת שבועיים. משהו מוזר שקורה די הרבה בהנקות, זה נראה שהילדה שואבת מהר מדי, ולא מווסתת את הקצב של היניקה לפי מה שהיא יכולה להספיק לבלוע, ואז באיזשהו שלב היא מתחילה להשתעל, ולהשתנק לפעמים לאיזה שניה, ואחרי זה הכל מסתדר, והיא רוצה עוד. אשתי חושבת שזה נורמלי, ואני קצת מודאג שאולי זה לא תקין. האם זה מסוכן? ומה אפשר לעשות כדי למנוע מצבים כאלה? תודה רבה,

11/10/2015 | 12:07 | מאת: לאה קליינין

היי, מה שאתה מתאר זה מצב די נפוץ. אני מציעה שתפנו ליועצת הנקה בקהילה שתוכל לעזור בהתאם.

מנהל פורום הנקה