סימיקול לגזים בהנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

31/08/2015 | 23:12 | מאת: שלי

מתי צריך לתת סימיקול למניעת גזים כשמניקים? כתוב שמומלץ לפני כל האכלה - האם לתת לפני כל הנקה? תודה על תשובתך

02/09/2015 | 15:43 | מאת: לאה קליינין

שלום שלי, אם את מרגישה צורך את יכולה לתת לפני כל הנקה. בהצלחה

03/09/2015 | 21:45 | מאת: אורית

סימיקול לתינוק כל כך קטן זה תרופה לכל דבר (לא ראית אתמול את הכתבה שהייתה בערוץ 10 על התרופות?) בכל מקרה אם כבר לתת משהו נגד גזים אז גרפווטר, זה טבעי ועשוי מתמציות צמחים כמו שומר, מנטה... חוץ מזה את יכולה לנסות גם עיסויים עדינים בבטן וקיפול רגליים לכיוון הבטן כמו "אופניים" מניסיון, זה עוזר.

04/09/2015 | 11:01 | מאת: שלי

קודם כל תודה ללאה קליינין על התשובה.. לאורית, מה ששמעתיוקראתי על הגרפווטר הוא הרבה יותר נורא (תקראי קצת כתבות ברשת) ועל הסימיקול קבלתי המלצה גם מהרופאה וגם מחברות שהשתמשו ואני באמת אנסה את העיסויים (גם האחות בטיפת חלב המליצה לעשות את זה וגם יש קורס אז אולי אעשה אותו) תודה רבה!!

מנהל פורום הנקה