הנקה ללא הריון

דיון מתוך פורום  הנקה

19/08/2015 | 23:30 | מאת: אמא של בנות 👭

שלום, אני אמא לשתי בנות אותן הריתי ילדתי והנקתי בשילוב תמל חצי שנה כל אחת. כעת אני מעוניינת להכין את גופי להנקת הבת השלישית שצפויה להיוולד בעוד מס חודשים (אמן אמן!) בעזרת פונדקאית. שאלתי היא כיצד להכין את גופי לכך? הפסקתי לקחת גלולות (פמינט) ושכרתי משאבה. האם שאיבות מרובות כל יום יספיקו? האם יש צורך בעוד משהו? אחרי המון הורמונים שהזרקתי אני לא מעוניינת ליטול עוד. אם יש משהו טבעי מוכח ובטוח אשמח להוסיף במידת הצורך. ובנוסף, מתי אני צפויה לראות חלב..? אני מאד רוצה להניק ולהתחבר לבת שלי... תודה.

23/08/2015 | 17:42 | מאת: לאה קליינין

היי אמא של בנות את מהממת! אני מציעה לך להוסיף חילבה, להעשיר את הכלכלה בסויה ושומשום מלא. ואין מה לעשות, ברגע שהתינוקת תוולד ותשימי אותה עלייך כמה שיותר, זה פשוט יקרה:) בהצלחה

מנהל פורום הנקה