ייבוש חלב באמצעות קבותרים

דיון מתוך פורום  הנקה

15/08/2015 | 10:51 | מאת: ענת

שלום, ילדתי לפני בועיים, והנקתי בלילות ושאבתי במהלך היום. לפני 4 ימים התפתחה אצלי דלקת בשד וניתן לי מוקסיפן וגם מרשם לקבותרים. הבוקר נטלתי את הכדור עקב גודש קשה וכאבים בחזה. האם נטילת הכדור עם אנטיביוטיקה עלולה להוות בעיה? בנוסף, האם להמשיך לשאוב להקל על הגודש במקביל? תודה!

לקריאה נוספת והעמקה

היי ענת, אני לא יודעת אם יש בעיה ליטול קבותרים ביחד עם אנטיביוטיקה, אבל אני לא חושבתשצריכה להיות בעלה. כן, רצוי לשאוב אך עד להקלה בלבד. בהצלחה

מנהל פורום הנקה