אין חלב..

דיון מתוך פורום  הנקה

26/07/2015 | 12:57 | מאת: תמר

שלום, אני אמא ל3 . בכל הלידות שלי לא הצלחתי להניק. מלחיצה מאסיבית על הפיטמה יוצאות 2 טיפות וגם זה בקושי. מיד בחדר הלידה נתתי להם לינוק. כל 3 שעות שאבתי ובין לבין נתתי להם לנסות לינוק. אחרי שאיבה גם של חצי שעה בכל צד לא היה כלום בבקבוק. טיפות וכדורי חילבה לא עזרו. אני לא מוותרת והפעם אני בהיריון רביעי. עדיין לא מיואשת. יועצת הנקה בבית היולדות אמרה לי שיש לי מבנה מיוחד של השד ולכן לדעתה אין מספיק רקמת שד ולכן אין חלב. האם לא אוכל להניק אף פעם?? כדורי מוטיליום יוכלו לעזור?? האם יש משהו שאני יכולה לעשות בהיריון כדי שבלידה יהיה לי חלב??

06/08/2015 | 12:23 | מאת: לאה קליינין

היי תמר, קודם כל, את מהממת שאת לא מוותרת. זה כבר חייב לעשות חצי מהעבודה :) אני מצטירת, אבל לא ראיתי את השד שלך ולכן לא אוכל להגיד שום דבר בקשר להנקה. אבל, באמת אין שום דבר שאת יכולה לעשות בהיריון. בהצלחה

מנהל פורום הנקה