שד אחד לא מוציא כמעט חלב

דיון מתוך פורום  הנקה

22/07/2015 | 13:50 | מאת: הדר

שלום, אני שואבת בשל קשיים בהנקה צד אחד יוצא חלב יפה - בכמויות הולכות וגדלות ובזרמים מהירים. צד שני יוצא טיפות או לא יוצא בכלל. רק לעיתים ראיתי ממנו טיפה זרמים. מה אפשר לעשות כדי לשחרר את הצד החלש? כמו כן, יש לי גם קצת כאבים באזור הפטמה - לא חזקים בבקשה

06/08/2015 | 12:29 | מאת: לאה קליינין

היי הדר, חסרים לי מספר פרטים בסיפור שלך,כמו מתי ילדת, מה התינוק אוכל עד עכשיו.. תשדלי לשאוב כל 3 שעות, או להניק כל 3 שעות. כל הזמן. את יכולה לנסות לקחת כדורי חילבה להגברת החלב. את יכולה גם להתייעץ עם יועצת הנקה של טיפת חלב שתראה את גם את כמות החלב בהצלחה

מנהל פורום הנקה