כאבים בהנקה דחוף

דיון מתוך פורום  הנקה

22/06/2015 | 20:50 | מאת: נעמה

שלום, בני פג כיום בן חצי שנה, בהתחלה רק שאבתי אבל כבר כחמישה חודשים מניקה. לאחרונה התחלתי להשתמש במשאבה ידנית ואני לא יודעת אם זה קשור אבל כאשר מניקה משד שמאל יש לי כאבים. הכאב בעיקר בגבול בין הפטמה לשד עצמו. היום פתאום הופיעה לי בתחתית השד מעין פריחה שנראית כמו מספר עקיצות (ייתכן שזה עקיצות אינני יודעת בוודאות) והאזור כואב ולא מגרד. אני לא יודעת אם יש קשר בין הדברים אך זה ממש מלחיץ אותי... האם יש לך רעיון מהיכן נובעים הכאבים בהנקה? תודה!

23/06/2015 | 16:03 | מאת: לאה קליינין

היי נעמה, ייתכן והחצוצרה לא מתאימה לשד שלך, וזה מה שייצר את השיפשוף והכאב. את מוזמנת לפנות ליועצת הנקה בטיפת חלב או בקופח או אפילו פה אצלינו. בהצלחה.

מנהל פורום הנקה