דימום לאחר הפסקת הנקה, מחזור?

דיון מתוך פורום  הנקה

21/06/2015 | 09:38 | מאת: פאצ'

שלום, הפסקתי להניק לפני כחודשיים. היום הופיע דימום קל מאד. איך אני יודעת האם זה מחזור ראשון שמופיע? אני נוטלת גלולות סרזט והרופאה אמרה לי לעבור להרמונט ישר עם הופעת המחזור, אך אני לא יודעת האם זה מחזור.. האם לעבור לגלולות המשולבות? ואם כן האם אני מוגנת החודש? תודה

23/06/2015 | 16:05 | מאת: לאה קליינין

היי פאצ, אני יותר מציעה לך לפנות לרופא/ת נשים המטפל/ת בך. הם ייתנו לך את ההדרכה הטובה ביותר בנוגע לאמצי מניעה מהרגע שמפסיקים להניק. בהצלחה

מנהל פורום הנקה