חידוש הנקה לאחר שאיבה

דיון מתוך פורום  הנקה

20/06/2015 | 19:21 | מאת: נורית

ביומיים הראשונים לאחר הלידה הנקתי את הבן שלי, וההנקה פצעה אותי והכאיבה לי מאוד. התברר שיש לי לשון קשורה ושפה קשורה. הפסקתי להניק והתחלתי לשאוב. בגיל שבועיים הוא עבר חיתוך של הלשון והשפה הקשורות ואני מנסה לחדש את ההנקה. אני רואה שהתינוק תופס גם את העטרה בפה, ולאחר ההנקה הוא רגוע והשדיים קלים ורכים; אבל ההנקה עדיין מכאיבה לי מאוד. האם יש טעם לנסות להניק, או להמשיך לשאוב וזהו?

23/06/2015 | 16:06 | מאת: לאה קליינין

היי נורית, כל הכבוד שאת מתמידה על אף הכאבים. את צריכה לעשות את מה שמתאים לך לעשות, קחי בחשבון שלוקח זמן עד שהפטמה מפתחת את הגמישות שלה ועד שנעלמת האי נעימות לחחלוטין. בהצלחה

מנהל פורום הנקה